LTE مبین نت

مبین‌نت

با مبین‌نت به نیازهای گوناگون ارتباطی خود سریع‌تر و موثرتر پاسخ دهید.
 شرکت ارتباطات مبین‌نت به عنوان تنها اپراتور سراسری اینترنت وایمکس در سال ۸۷ کار خود را آغاز کرد. سرویس وایمکس به دلیل بی‎سیم بودن، برخلاف سرویس‌ ADSL، در میان مشترکان خدمات اینترنتی جایگاه ویژه‌ای یافته است. مبین‌نت با پوشش سراسری در ایران و سرویس‌های گوناگونی مانند «خدمات ویژه سازمانی»، «اینترانت»، «پهنای باند اختصاصی» و «شبکه اختصاصی مجازی» به همراه سرویس پایه اینترنت خانگی و شخصی، موقعیت ممتازی در میان اپراتورهای خدمات اینترنتی کشور دارد.

آشنایی با ما

شرکت ارتباطات مبین‌نت در آذر ماه ۱۳۸۷ با هدف ایجاد زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در مقیاس کشوری، کار خود را آغاز کرد. مبین‌نت با همین هدف در مزایده‌ اپراتوری WiMAX شرکت کرد و موفق شد پروانه‌ سراسری ارتباطات بی‌سیم ایران مبتنی بر فناوری WiMAX را در تمامی استان‌های کشور از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اخذ کند. مرداد ۱۳۸۹ و پس از ایجاد زیرساخت‌های لازممبین‌نت موفق شد شبکه‌ بی‌سیم سراسری خود را بر پایه‌ فناوری وایمکس به‌طور رسمی راه‌اندازی کند.با راه‌اندازی موفقیت‌آمیز این شبکه ارایه‌ خدمات باندپهن میسر شد و در آینده‌ نزدیک نیز تلفن اینترنتی به شیوه‌ نیمه‌متحرک در سراسر کشور ارائه می‌شود.

هدف اصلی مبین‌نت، ایجاد شبکه‌ گسترده‌ ملی مبتنی بر فناوری وایمکس است تا به این وسیله بتواند نیازهای گوناگون ارتباطی مشترکان خود در سراسر کشور را تامین کند. گام بعدی مبین‌نت توسعه‌ روابط اپراتوری در اکثر کشورهای جهان است. شرکت مبین‌نت به شبکه‌ سراسری خود نه تنها به عنوان بستر ارایه خدمات اینترنت پرسرعت، بلکه به عنوان شبکه‌ وسیع IP در گستره کشور می‌نگرد. این بدان معنی است که ایران در کوتاه‌ترین زمان، صاحب شبکه‌ای شده است که ظرفیت ارایه‌ طیف وسیعی از خدمات ارزش افزوده‌ را دارد است. مبین‌نت افزون بر ارایه‌ خدمات اینترنت پرسرعت به عموم، در تدارک ساز و کار انجام وظیفه به عنوان یک ISDP ملی در توزیع اینترنت و ارایه‌ خدمات تلفن ثابت مبتنی بر پروتکل IP نیز هست.

هم‌اکنون شبکه‌ سراسری وایمکس مبین‌نت بزرگ‌ترین شبکه‌ وایمکس در سراسر جهان است و هر ماه شهرهای جدیدی به این شبکه می‌پیوندند. امیدواریم بتوانیم در ارایه‌ خدمات مطلوب و با کیفیت به موفقیت‌های بیش‌تری دست یابیم.

ارتقای فناوری ارایه‌ی خدمات ارتباطات بی‌سیم و دریافت مجوز رسمی ارایه‌ی فناوری TD-LTE در کلیه‌ی استان‌های کشور
شرکت ارتباطات مبین‌نت، به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور شبکه‌ی باندپهن بی‌سیم در ایران با بیش از پنج سال تجربه‌ی موفق در ارایه‌ی خدمات ارتباطی از سه سال پیش مطالعات گسترده‌ای را برای توسعه‌ی فناوری‌های دسترسی بی‌سیم آغاز کرده است. هم‌چنین حضور در مجامع و کنفرانس‌های بین‌المللی مرتبط با فناوری‌های حوزه‌ی باندپهن بی‌سیم و LTE توانست نقشه‌ی راه مناسبی را برای توسعه و ارتقای شبکه‌ی فعلی مبین‌نت ترسیم نماید.
طبق مصوبه‌ی شماره‌ی 3 جلسه‌ی 190 مورخ 29/03/1393 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص ارتقای فناوری ارایه‌ی خدمات ارتباطات بی‌سیم مبتنی بر فناوری وایمکس و نامه‌ی شماره‌ی 56336/102 مورخ 10/08/1393 معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه‌ی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات مبین‌نت به‌طور رسمی توانست پروانه‌ی ایجاد شبکه و ارایه‌ی فناوری TD-LTE را در کلیه‌ی استان‌های کشور با عنوان «انتقال داده مبتنی بر فناوری بی‌سیم ثابت» دریافت نماید. بر همین اساس، با ایجاد اولین شبکه‌ی نسل چهار در کشور، مبین‌نت به عنوان اولین اپراتور دارای LTE در گزارش انجمن جهانی GSA معرفی شد.

معرفی فناوری LTE

عبارت LTE (4G LTE) مخفف Long Term Evolution است و به فناوری دسترسی باندپهن بی‌سیم با سرعت بالاتر اطلاق می‌شود. LTE در واقع استانداردی برای انتقال داده‌های پرسرعت بی‌سیم به شمار می‌رود که سرعت و ظرفیت انتقال را با استفاده از رابط رادیویی متفاوت و هم‌چنین توسعه‌ی هسته‌ی شبکه، افزایش داده است. این فناوری با تکیه بر ویژگی‌های نسل‌های پیشین و تکامل آن‌ها امکان دسترسی به سرعت بالاتر و هزینه‌های پایین‌تر را برای کاربران امکان‌پذیر می‌سازد.
از سال 2012 توافق شد در فرآیند تکامل این فناوری علاوه بر بالا بردن ظرفیت و کیفیت مورد انتظار کاربران، ویژگی‌هایی هم‌چون بهبود کارایی و مصرف انرژی،  پایین آوردن هزینه‌ها و نیز پشتیبانی بهتر از برنامه‌های کاربردی نیز در دستور کار قرار گیرد.

ویژگی‌های فناوری LTE

رویکرد تکاملی در این فناوری باعث شد در چند سال گذشته، امکانات ویژه‌ای در نسخه‌های اخیر LTE ایجاد شود تا ظرفیت و کیفیت خدمات ارتقا پیدا کند. از جمله مواردی که در این زمینه می‌توان به آن اشاره کرد، شامل موارد زیر است:
1-    پشتیبانی ویژه از خدمات M2M
2-    امکان ایجاد بک‌هال برای شبکه‌های محلی
3-    امکان یکپارچگی با شبکه‌های WiFi
4-    مدیریت هوشمند آنتن‌ها در ایستگاه‌های دسترسی
5-    پیکربندی خودکار شبکه‌ی سلولی
6-    استفاده از مدولاسیون‌های بالاتر